Borettslagene Strandhagen 1 & 2

Strandliv og hageliv på Engersand Havn

Hage kan du få mange stede. Men både hageliv og strandliv på samme sted er ikke fullt så vanlig.

Boligene i Strandhagen

Strandhagen vil bestå av 4 leilighetsbygg på 4 etasjer som ramme rundt en lun og koselig hage. Det blir til sammen 45 leiligheter, 2-, 3- og 4-roms fra ca 44 til 121 kvadratmeter. Samtlige leiligheter får romslige balkonger eller markterrasser.

Strandhagen ligger bare 50 meter fra vannkanten. Nær nok til at du kjenner kontakten med sjø, strandliv og båtliv. Samtidig langt nok unna til at du bor diskret skjermet mot vær og vind, brølende strandløver og iltre skrikerunger. Her bor du i le, som man sier på sjøen. Litt lunere og litt stillere enn helt nede i sjøkanten.

Stranda og båthavna ligger mindre enn et slapt steinkast unna, og den romslige, nesten private hagen mellom de fire husene inviterer nærmest til minst én nabolagsfest i løpet av sommeren.

Strandhagen 1 (A og B)

Dette er byggetrinn 1 og vil bestå av 2 leilighetsbygg, A og B, med til sammen 23 leiligheter. Salget har gått over all forventning og nå er det kun en leilighet igjen. Denne ligger i første etasje i bygg B og har en BRA på 93 kvm. Sjekk leilighetsvelgeren over for å finne mer informasjon om leiligheten.

Beregnet  innflytting er våren 2018.

Prospekt, LES PÅ NETT

Vedlegg til prospekt, LAST NED

Prisliste, LAST NED

 

Strandhagen 2 (C og D) – salget er igang!

Byggetrinn 2 vil bestå av 22 leiligheter fordelt på 2 leilighetsbygg, C og D. Leilighetene får de samme kvalitetene som i byggetrinn 1, og allerede ved salgsstart gikk 10 leiligheter på forkjøpsretten ved USBL. Forkjøpsperioden er over, og alle interesserte er velkomne til å velge seg en fremtidig bolig i Strandhagen.

Beregnet innflytting er fjerde kvartal 2018, under forutsetning av byggestart november 2017.

Prospekt, last ned HER

Prisliste, last ned HER

Vedlegg til prospekt, last ned HER

Kjøpetilbud, last ned HER

For mer informasjon om boligprosjektet ta kontakt med Richard Veum hos EiendomsMegler 1. Tlf: 959 66 687, e-post: richard.veum@em1.no

Registrer din interesse så holder vi deg oppdatert. 

Registrer deg

Meld deg inn i Usbl

Du kan enkelt melde deg inn i Usbl på usbl.no/blimedlem. Har du spørsmål om ditt medlemskap eller ønsker mer informasjon ta kontakt med Usbl kundesenter på telefon 08725. Kjøp av leilighet i Strandhagen borettslag krever medlemskap i boligbyggelaget Usbl.