Orkesterplass til fjorden

Strandhusene på Engersand Havn har vært en sammenhengende suksesshistorie fra starten av. Årsakene er lette å få øye på: lyse, vestvendte og solrike leiligheter med bare en gressplen og en smal strandpromenade mellom deg og vannkanten.

 

Strandhusene Syd II

Med leilighet i Strandhusene får du den nærkontakten med vannet som alle drømmer om, du får øyekontakt med småbåthavna, og Engersand Friluftsområde med badestrender og svaberg ligger bare en kort spasertur unna. Strandhusene Syd II består av 16 leiligheter.

Engersand-arkitekturen

Mange har allerede latt seg imponere av den stilrene og elegante arkitekturen som preger hele Engersand Havn-området. Og Strandhusene er intet unntak. Det arkitektoniske uttrykket er modernistisk, kubistisk, lyst og tiltalende. Fasadene blir i pusset murverk med innslag av tegl og treverk. Det blir tidløst, elegant og vedlikeholdsvennlig.

Bebyggelsen er lav, med mye luft og gode grøntarealer mellom husene.

Ikke i byen, men sentralt nok

Engersand Havn er faktisk i ferd med å bli en egen liten ”by ved fjorden”. Her er det altså mulig å bo i vannkanten, våkne opp til til bølgeslag mot stranden og måkeskrik fra brygga. Uten trafikkstøy eller forurensing. Og likevel ha kort vei til det aller meste.

Fra Engersand Havn bruker du under ti minutter til Drammen. Til Asker bruker du kanskje tjue. Førti til Oslo. En time til Gardermoen eller Torp. Og det går tog, flytog og busser.

Nå er det opp til deg

Strandhusene på Engersand Havn har lenge vært noe folk snakker om. Strandhusene Syd II er nest siste bygg, og det kan bli veldig lenge til noe lignende dukker opp igjen.

Her kan du finne din bolig i Strandhusene Syd II