Aktuelt


Informasjonsmøte for Strandhøyden III

Velkommen til informasjonsmøte for alle interesserte mandag 14. januar kl 18.00

Nå lanserer vi borettslaget Strandhøyden III, tredje og siste byggetrinn med bare 10 leiligheter. 


Orkesterplass til fjorden

Strandhusene på Engersand Havn har vært en sammenhengende suksesshistorie fra starten av. Årsakene er lette å få øye på: lyse, vestvendte og solrike leiligheter med bare en gressplen og en smal strandpromenade mellom deg og vannkanten.


Ingen boligkrise på Engersand Havn

Fra mange steder meldes det om tregt boligmarked. Hos oss er det tvert imot. Salgsutviklingen er rett og slett strålende med utsolgt, så godt som utsolgt og snart utsolgt.


Usbl-medlemmer forsynte seg!

Fristen for forkjøpsrett i borettslaget Strandhagen 2 var torsdag 4.  mai kl 10.00. Det resulterte i at 10 leiligheter ble revet vekk!


Husk informasjonsmøte 2. mai

I forbindelse med lansering av borettslaget Strandhagen 2 er du velkommen til informasjonsmøte tirsdag 2. mai kl 18.00 hos EiendomsMegler 1 i Lier.


Nå kommer pizzarestauranten

Selvfølgelig heter den Ankeret.

Blir dette Drammensfjordens hyggeligste nabolagsrestaurant og ankerplass? Sjansene er store.


Strandhagen 2, salgsstart 4. mai

Tirsdag 2. mai kl 18.00 arrangerer vi et informasjonsmøte for alle interessenter. Her vil prosjektet bli presentert i detalj. Medlemmer av Usbl som ønsker å benytte forkjøpsretten må melde inn dette inne torsdag 4. mai kl 10.00


Populariteten vokser

Stadig flere ønsker å flytte til Engersand Havn. På salgsstart av Strandhagen borettslag i midten av oktober, tok 9 nye  hjem avgjørelsen om å etablere seg ved Drammensfjorden.

Sjønært og vestvendt.

Engersand Havn er allerede et lite eventyr av et boligområde ved Drammensfjorden i Lier.

Flytt inn før jul

Ankeret 1 har en helt unik beliggenhet på Engersand Havn, helt nede i vannkanten. Bygget står ferdig før jul, og du kan fortsatt sikre deg en av de ni leilighetene som er igjen.


Informasjonsmøte mandag 22.9     

Mandag 22.9 er det informasjonsmøte om Ankeret borettslag.
Informasjonsmøtet blir holdt hos Usbl og Garanti i Lier. Adressen er Hegsbroveien 60 (Bakerikvartalet).


Ankeret: Nå også borettslag!

Nå lanserer vi snart byggetrinn 2, Ankeret Borettslag, i samarbeid med Norges nest største boligbyggelag, Usbl. Mange boligkjøpere foretrekker denne eieformen, ikke minst fordi borettslagsmodellen har et langt lavere krav til egenkapital. Ankeret Borettslag vil bestå av 29 sjønære leiligheter i et vakkert bygg, nesten nede i vannkanten. Alle leilighetene får gode, solrike uteplasser og storslagen utsikt over fjorden.


13 av 22 leiligheter solgt

Salget av Ankeret 1 startet i april. Siden da er 13 av leilighetene, eller lugarene som vi kaller det, i cruiset som aldri tar slutt solgt. Og det er fortsatt flere igjen.

Lugarene som ligger på dekk 1 er  solgt, men på dekk 2-5 er det mange muligheter. Mellom 90,4 og 137,2 er kvadratmeterne du kan boltre deg på.

Er du interessert? Meglerne kan svare på det du lurer på om Ankeret. Her finner du deres kontaktinformasjon.